Har du saker til overs som speidarane kan ha nytte av?

I Sandsli speidergruppe så treng vi ein masse forskjellige ting, og for å skåne miljøet kan vi gjerne overta ting som begynner å bli gammalt.
Gryter, kaffekjeler og panner som ikkje passer til den nye induksjonsovnene, eller riper opp den fine keramiske toppen, verkar som berre det når vi slenger dei over bålet og fyrer opp. Vi tar gjerne også dei grytene som er blitt overflødige og/eller som berre er i vegen.
Vi bruker ofte grillrister utan grill, så om nokon skal kvitte seg med ein gammal grill og rista framleis er brukande, tar vi i mot. Dette gjeld også ovnsrister som ikkje passer den nye ovnen, grillristene fremst på biler vil vi gjerne sjå før vi bestemmer oss for å overta til slik formål.
Vidare vil vi trenge gassflaske til den nye krabbekokaren vår, så om nokon har ei overflødige gassflaske så vil den komme til stor glede hos oss i Sandslispeiderne.

Dette er det me veit at me treng, om de skal bli kvitt noko som de trur me kan ha nytte av ta kontakt med oss. Ein veit aldri kva som kan bli nyttig opp i all galskapen.

Eivind

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s