Har du lyst til å begynne på speideren?

På tirsdag den 1. september skal Sandsli speidergruppe ha kick-off møte for nye speidere som går i første til fjerde klasse. ( Eldre barn er også velkommen.)

Her kan du prøve ulike speideraktiviteter, som livlinekasting, knyte knuter, førstehjelp og å steke pinnebrød på bål.
Hvis du har lyst til å prøve, så møt opp ved Skranesvingen barnehage (Pandus) i Skraneveien klokken 18:00 tirsdag den 1. september.

Vi skal drive speiding ute i skogen hele året. Blant annet skal vi brenne bål, steike pinnebrød, koke mat på stormkjøkken, dra på overnattingstur, padle kano og mye annet. I tillegg skal vi lære masse nyttige ting. Dette kommer til å bli både spennende og gøy.

Vi har møter stort sett hver tirsdag kl 18.00-19.30.

Første- og andre-klassinger begynner i beverkolonien. Her skal foreldre og barn være sammen på de første speidermøtene, etter hvert venter vi at foreldrene blir med av og til.

Tredje og fjerde klasse går i småspeiderflokken. Her venter vi at foreldrene blir med av og til.

Femte klasse og oppover går i troppen. Det er noe tynt med ledere i troppen, så vi håper at noen foreldre vil bli med som ledere sammen med sine barn.

Mens barna prøver seg på speider-aktiviteter, har vi et lite informasjonsmøte for de voksne. Informasjonsmøtet er utendørs, så husk klær etter været.

Se http://www.sandslispeiderne.no for mer info. Spørsmål? Ring gruppeleder (Eivind) på tlf 90917179 eller send mail til gruppeleder@sandslispeiderne.no

Hilsen oss i Sandsli speidergruppe

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s