Bymanøver 22. oktober og JOTA/JOTI 15. – 16. oktober.


15.-16 oktober deltar troppen i Sandsli speidergruppe i JOTA/JOTI med eige arrangement på Aurdalslia skole. Vi startar laurdag kl 0900, og avsluttar søndag ca kl 1100.  Det bli overnatting frå laurdag til søndag for dei som vil. Natta/kvelden er ofte den beste tida for å få kontakt med f. eks USA og Japan. Vi håpar å få med oss ein radioamatør med kortbølgeradion, men dette er ikkje heilt klart i dag.Troppen i 23. Bergen blir med på arrangementet.Detaljert program kjem seinare, men vi vil gjerne ha påmelding for å ha oversikt over kor mange som blir med. Det vil kosta kr 250 å bli med på JOTA/JOTI. Dette dekker mat frå lunsj laurdag til og med frukost søndag. Betal inn til speidergruppa sin konto 3411 33 04113 ved påmelding. Merk innbetalinga med navn på speider og JOTA.JOTA – Jamboree On The Air, samler hvert år nesten en halv million speidere over hele verden. Speiderne snakker sammen over radiosendere på kortbølgenettet. Det kreves en egen autorisasjon for å kunne bruke en slik radio. Speidergruppene samarbeider derfor med en radioamatør. Sandsli speidergruppe har eige kallesignal på radio: LA1SSGJOTI – Jamboree On The Internet, handler om å kommunisere over internett. Vi benytter ulik teknologi som sosiale medier, radio, webcam, TV-sendinger. http://www.jotajoti.no 

Laurdag 22. oktober er det bymanøver i Bergen Sentrum.

Det er ein speidarkonkurranse for flokk og tropp, for alle speidarar i Hordaland.
Oppmøte ved bystasjonen kl 0930. Arrangementet er ferdig ca kl 1600 for troppen, kl 1530 for flokken. Vi må stilla med postvakter til løypene, så vi treng hjelp av speiderforeldre til dette. (Besteforeldre o.s.v. er og velkomne). Meld frå om de kan stilla som voksenhjelp ved påmelding.

På grunn av diverse forhold, som jobb og skule,  er det ein god del leiarar i flokk og tropp som ikkje kan bli med på bymanøveren i år. Vi er derfor heilt avhengige av foreldre som kan stilla som postvakter og hjelpeleiarar for at vi skal kunne delta i år.

Link til invitasjon

Påmelding til begge arrangement seinast 12. oktober i skjemaet under.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s