JOTA JOTI

21.-22. oktober deltar troppen i Sandsli speidergruppe i JOTA/JOTI med eige arrangement i Søreide kirke. Vi startar laurdag kl 0900, og avsluttar søndag ca kl 1000.  Det bli overnatting frå laurdag til søndag for dei som vil. Natta/kvelden er ofte den beste tida for å få kontakt med f. eks USA og Japan. Vi har med oss fleire radio-amatørar, og får låna nødvendig utstyr. Troppen i 23. Bergen og Søreide speidergruppe blir invitert med.

Detaljert program kjem seinare, men vi vil gjerne ha påmelding for å ha oversikt over kor mange som blir med. Det vil kosta kr 250 å bli med på JOTA/JOTI. Dette dekker mat frå lunsj laurdag til og med frukost søndag. Under arrangementet vil vi sannsynlegvis ta ein del bilete. I påmeldinga må de kryssa av om vi kan bruka bilete av speidaren på nettside og facebook.

Betal inn til speidergruppa sin konto 3411 33 04113 ved påmelding. Merk innbetalinga med navn på speider og JOTA. Påmeldingsfrist 18. oktober.

JOTA – Jamboree On The Air, samler hvert år nesten en halv million speidere over hele verden. Speiderne snakker sammen over radiosendere på kortbølgenettet. Det kreves en egen autorisasjon for å kunne bruke en slik radio. Speidergruppene samarbeider derfor med en radioamatør. Sandsli speidergruppe har eige kallesignal på radio: LA1SSG

JOTI – Jamboree On The Internet, handler om å kommunisere over internett. Vi benytter ulik teknologi som sosiale medier, radio, webcam, TV-sendinger. http://www.jotajoti.no

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s