Har du lyst til å begynne på speideren?

På tirsdag den 4. september skal Sandsli speidergruppe ha kick-off møte for nye speidere som går i første og andre klasse. (Eldre barn er også velkommen.)

Her kan du prøve ulike speideraktiviteter, som livlinekasting, knyte knuter, førstehjelp og å steke pinnebrød på bål
Hvis du har lyst til å prøve, så møt opp ved Skranesvingen barnehage (Pandus) i Skraneveien klokken 18:00 tirsdag den 4. september.


Vi skal drive speiding ute i skogen hele året. Blant annet skal vi brenne bål, steike pinnebrød, koke mat på stormkjøkken, dra på overnattingstur, padle kano og mye annet. I tillegg skal vi lære masse nyttige ting. Dette kommer til å bli både spennende og gøy.

Første- og andre-klassinger begynner i beverkolonien. Her skal foreldre og barn være sammen på de første speidermøtene, etter hvert venter vi at foreldrene blir med av og til.

Tredje og fjerde klasse går i småspeiderflokken. Her venter vi at foreldrene blir med av og til.

Femte klasse og oppover går i troppen.

Det er noe tynt med ledere i troppen og flokken, så vi håper at noen foreldre vil bli med som ledere sammen med sine barn. Hvor mange ny speidere vi kan ta inn i aldersgruppen fra tredje klasse og oppover er avhengig av hvor mange foreldre som kan hjelpe til på ledersiden.

Mens barna prøver seg på speider-aktiviteter, har vi et lite informasjonsmøte for de voksne. Informasjonsmøtet er utendørs, så husk klær etter været.

Vi regner med at vi er ferdig ca kl 1930.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s