Troppen

Troppen er for de som går i 5. klasse og oppover. Denne gruppen blir større og større etterhvert som det fylles på med yngre speidere fra Flokken. På dette nivået begynner man å ha mer kontakt med andre speidere, både i nærområdet i kretsen, på landsbasis, og i utlandet. Det er også på dette nivået at man begynner å delta på kretsleir og landsleir, og ulike manøvre, og det legges stor vekt på samarbeid og speiderkunnskap. De eldste speiderne i Troppen blir også utfordret til å bli patruljeførere (Peff)

I Troppen (2018 høst) har vi troppsleder Ina, og vi har også våre patruljene som er: Røyskatt, Hjort, Oter og Hauk(aspiranter).

Patruljekonkurransen:
2019 (Høst) =
2019 (Vår) = Hauk
2018(Høst) =
2018(Vår) = Røyskatt
2017(Høst) = Røyskatt (101p)
2017(Vår) = Røyskatt

På alle leirer som Sandsli speidergruppe sin tropp har vært med på, så er det laget en «Geir». Geir er vanligvis en del av en trestokk som er blitt dekortert på en eller annen måte. Geir blir tatt med tilbake til Sandsli sitt lager, der Geir møter andre Geirer. For å bli litt mer kjent med Geir, så har han sin egen Instagram. Den kan du følge hvis du søker på sandsli geir.

Kort referat fra Peffmøte 29. januar 2013

Kontaktinformasjon til Troppslederne finner du Her!

MerkeoversiktP

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s